Zvanično je zatvorena SSA ‘20!

Zvanično je zatvorena SSA ‘20!

U nedjelju, 8. marta, zvanično je zatvorena osma edicija Soft Skills Academy Sarajevo. Na svečanoj ceremoniji zatvaranja, svi učesnici su dobili certifikat o učešću i CV suplement koji će moći priložiti prilikom apliciranja za posao. Soft Skills Academy Sarajevo 2020 je bila veoma uspješna, a sve zahvaljujući velikom broju kompanija i medija koji su podržali projekat, kao i organizatorima, certificiranim trenerima te ambicioznim i motivisanim studentima.



Veliku zahvalu dugujemo našim partnerima, kompanijama koje su podržale radionicu, a to su: Džajić Commerce i Nelt Group kao Ultimate partneri, tershouse kao Bronzani partner, te BusinessAcademy i ITAcademy kao
Partneri projekta, koji su odlučili najsretnijeg participanta ili participantkinju nagraditi besplatnim kursem - lični marketing. Sretna dobitnica je bila Selma Hozić, kojoj ovim putem čestitamo!

Generalni radijski pokrovitelj Udruženja, kao i radionice SSA ‘20 je RSG Media Group, koju čine RSG Radio, Antena Sarajevo i Radio MIX. Medijski pokrovitelji projekta su: O kanal, klix.ba, STUDOMAT, source.ba, hocu.ba, Mreža za izgradnju mira i unsa.ba, a medijski prijatelji projekta su: FACE TV, BHT, RTV Vogošća i TVSA.

Pratite i dalje sve novosti vezane za SSA putem web stranice, kao i na društvenim mrežama - Instagram, Facebook i LinkedIn.