Otvorene prijave za Soft Skills Academy Sarajevo 2020!

Otvorene prijave za Soft Skills Academy Sarajevo 2020!

Koliko puta do sada ste se našli u situaciji gdje je potrebno da nešto prezentujete, ali trema vas koči da briljirate i pokažete sve ono što znate? Niste se znali nositi sa stresom pred ispite ili neorganizovanost vremena je bila kočnica vašeg uspjeha? Organizacija projekta nije vam bila jača strana?

Ne brinite, jer na samom početku nove godine, s ponosom Vam predstavljamo 8. ediciju Soft Skills Academy Sarajevo, koja će se održati od 6. do 8. marta 2020. godine.

Soft Skills Academy Sarajevo je besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru. Ova radionica je izuzetno bitan događaj za studente, jer izlazi iz okvira postojećeg obrazovnog sistema u BiH, pružajući im ono što ne mogu naučiti na fakultetu.

Treninge drže certificirani EESTEC soft skills treneri. Optimalan broj treninga koji će biti održani je šest, od kojih jedan obično bude na engleskom jeziku. Po završetku radionice, svi učesnici dobijaju certifikat i CV suplement koji mogu priložiti prilikom apliciranja za posao. Prijaviti se mogu studenti svih fakulteta u Sarajevu, a ukupno njih 40 koji se izdvoje sa svojom prijavom (motivacionim pismom), dobiti će priliku biti participant radionice!

Ovom prilikom zvanično proglašavamo otvorene prijave i pozivamo vas da iskoristite priliku za usavršavanje ličnih i profesionalnih vještina, ali i za nezaboravna druženja! Prijaviti se možete do 16. februara 2020. godine putem web stranice projekta www.softskillsacademy.ba, stoga ne gubite vrijeme! 

Želja za usavršavanjem i unapređivanjem znanja, kako kroz formalno, tako i neformalno obrazovanje je ono što pojedinca odvaja od mase i pruža mu prednost nad konkurencijom pri zapošljavanju. Upravo je to ono što Soft Skills Academy Sarajevo omogućava svojim učesnicima.

Više informacija o samom projektu i novostima možete pronaći na zvaničnoj web stranici, kao i na društvenim mrežama - Instagram, Facebook, LinkedIn.

Prijavi se i budi korak ispred!