Info dani u EESTEC-u

Info dani u EESTEC-u

Jesen nam je uveliko stigla, prošli su septembarski rokovi, započela je nova akademska godina, pristigli su nam novi studenti, a time je došlo vrijeme i za oktobarske regrutacije novih članova. Članovi Upravnog odbora EESTEC LC Sarajevo su vrijedno radili kako bi se nadmašile proljetne regrutacije u maju, povećao broj zainteresovanih i novoučlanjenih studenata Elektrotehničkog fakulteta Sarajevo u EESTEC. 



U utorak, 15. oktobra 2019., u holu ispred amfiteatara A1 i A2 na ETF-u, naša ekipa je bila spremna dočekati buduće članove. U sklopu EESTEC štanda sa promotivnim materijalima, studenti su se mogli odmah upisati u tabelu zainteresovanosti, okušati se u mini kvizu znanja o Udruženju, zavrtiti kolo sreće te osvojiti simoblične nagrade. Pričalo se o timovima koji postoje u EESTEC-u, šta to sve pruža EESTEC i koje sve benefite mogu imati po učlanjenju. Uz sve to,  vladala je vrlo opuštena atmosfera uz otvorenu komunikaciju. Jedno je sigurno: bilo je divno susresti se sa novim licima! 







Već sljedećeg dana, u srijedu 16. oktobra 2019., u prostorijama ETF-a Sarajevo je održan sastanak svih članova Udruženja. Po drugi put ove godine, svi naši članovi su mogli saznati nešto više informacija o samom Udruženju, proširiti svoje znanje i vidike, bolje se međusobno upoznati, pitati sve šta ih zanima, biti u toku sa aktuelnim dešavanjima u EESTEC-u kako na lokalnom tako i na internacionalnom nivou. Zahvaljujemo se svima na dolasku. Širimo EESTEC porodicu i EESTEC spirit!