Lokalna stručna radionica “Code’s Landing”

Lokalna stručna radionica “Code’s Landing”

Git, HTML i CSS, PHP, Laravel framework i MySQL? Nešto od ovoga vam zvuči zanimljivo i primamljivo? Onda ste na pravome mjestu, jer upravo na lokalnoj stručnoj radionici možete naučiti osnove. Pripremili smo nešto novo i osvježavajuće za vas, gdje ćete proširiti svoje znanje, obogatiti svoj studentski život novim iskustvima i poznanstvima.

EESTEC LC Sarajevo organizuje besplatnu trodnevnu radionicu namijenjenu svim studentima Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu, s ciljem proširivanja znanja iz oblasti web development-a.

Code’s Landing ima za cilj svim zainteresovanim pružiti priliku da u timskom okruženju, nauče razvijati dinamičke web stranice koristeći temelj svakog grupnog projekta, Git.

Pozivamo sve zainteresovane studente da nam se pridruže od 19. do 21. jula i nauče nešto novo. Prijaviti se možete putem sljedeće forme, a rok za prijave je 15.07. u 23:59h. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i prijavite se!

Predavanja će držati softver inženjeri, koji iza sebe imaju veliko iskustvo iz navedenih oblasti. Također, pored teorijskog dijela, svi učesnici radionice imat će priliku učestvovati i u praktičnom dijelu, gdje će osjetiti kako je to raditi na nekom projektu u manjim grupama.

Kako ne biste ništa propustili vezano za ovu radionicu ili druge aktivnosti koje organizuje naše Udruženje, zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.