Trening intelektualnih vještina, vol. 2 - ''Upravljanje vremenom''

Trening intelektualnih vještina, vol. 2 - ''Upravljanje vremenom''

Mučite se s prokrastiniranjem i kašnjenjem generalno? Voljeli biste naučiti kako optimizovati svoje vrijeme? Zainteresirani ste za druženje s ljudima sličnog mindset-a? Tada je naš najnoviji soft skills trening o upravljanju vremenom pravo rješenje za vas. 


Upravo zbog značaja kvalitetnog upravljanja vremenom, naše Udruženje je odlučilo organizovati soft skills trening na tu temu te pružiti priliku studentima Elektrotehničkog fakulteta, da unaprijede svoje sposobnosti i spremno uđu u novu nastavnu godinu. Trening će se održati u srijedu, 10. oktobra sa početkom od 17:00 h, u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta, a vodit će ga naša iskusna soft skills trenerica, Marijana Udovčić. Svi zainteresirani studenti se mogu prijaviti putem ove forme do utorka, 09. 10. tekuće godine, 12:00 h . Kapacitet je ograničen na 20 učesnika pa stoga požurite s prijavom. 



 



Za sve velike uspjehe u poslu, a i u životu, potrebno je vrijeme. Vrijeme je ograničen resurs i svima je neophodno da znaju kako da njime efikasno upravljaju. Pravilno upravljanje vremenom predstavlja ključ zadovoljstva u profesionalnom i ličnom životu. Upravljanje vremenom polazi od planiranja zadataka, utvrđivanja prioriteta, planiranja i distribucije vremena. Gubljenje vremena je najskuplja navika koju možemo imati i zbog toga trebamo težiti tome da je eliminišemo.



Vremena u jednom danu svi imamo isto, 86.400 sekundi, da budemo tačni. To je vrijeme koje će proteći, bez obzira na to da li mi spavamo, odmaramo, vrijedno radimo, uživamo ili bilo šta slično.



Prijavi se na našu super zanimljivu radionicu i nauči kako da optimizuješ svoj dan!