Coca-Colina podrška mladima

Coca-Colina podrška mladima

Želiš li poboljšati svoje šanse za budućnost i zaposlenje? Ne znaš kako ostaviti dobar utisak i pokazati svoje kvalitete u najboljem svjetlu? Prijavi se na projekat Coca-Colina podrška mladima u BiH!

EESTEC LC Sarajevo je i ovaj put prijatelj projekta koji za mlade organizuje Coca-Cola HBC B-H Sarajevo.

Radi se o projektu “Coca-Colina podrška mladima”, četverodnevnom programu interaktivnih radionica i predavanja.
Nezaposlenim pojedincima, motiviranim da nauče kako da da se istaknu na tržištu rada, kroz ovaj program bit će omogućeno učenje životnih i poslovnih vještina neophodnih za zapošljavanje i bolje pozicioniranje na tržištu rada.

Uz vrhunske profesionalce i mentore Coca-Cole HBC B-H Sarajevo, “Coca-Colina podrška mladima” osmišljena je da prepoznaje, razvija, osnažuje i motiviše na uspjeh učesnike čineći ih konkurentnijim na tržištu rada.

Tokom programa govorit će se o temama kao što su samorazumijevanje i samorazvoj, interakcija i umrežavanje, upravljanje projektima, komunikacija, upravljanje vremenom, poslovno planiranje, pregovaračke vještine, finansijska pismenost, te prodajne vještine. Program će se realizovati u Sarajevu i Banjaluci, tokom četiri sedmice za četiri grupe po 50 učesnika, u periodu od 04. do 28. septembra 2017. godine.

“Coca-Colina podrška mladima” je namijenjena kandidatima koji:

  • Imaju između 18 i 30 godina

  • Završili su školovanje i nisu zaposleni

  • Studentima

  • Imaju želju i motivaciju da steknu nove lične i poslovne vještine s ciljem lakšeg pronalaženja posla

  • Spremni su da provedu četiri dana sa grupom mladih i odličnim predavačima koji svoja znanja i predavanja sprovode u praksi



Očekivani broj mladih koji će proći edukativne radionice i treninge u Sarajevu i Banjaluci je 200.
Prijave su otvorene do 21. jula. Za više informacija posjetite coca-colinapodrskamladima.ba, zvaničnu web stranicu projekta.