Poziv za prijave projekata i ideja iz oblasti Data Science-a

Poziv za prijave projekata i ideja iz oblasti Data Science-a

Atlantbh nastavlja raditi na podizanju svijesti o važnosti i perspektivi Data Science-a! Nakon predavanja održanog 31. maja u BitLabu, drugi događaj u okviru ove inicijative je Data Science Days - Bridging Theory and Practice.
Tokom događaja, Data Science tim iz ove kompanije prenijet će svoja iskustva i načine povezivanja data science-a i postojećih projekata, kao i predstaviti svoj rad na različitim poljima data science-a koja uključuju mašinsko učenje, analizu i korištene alate.
Dobrodošli su svi zainteresovani za data science, vještačku inteligenciju, softver developeri, startup-i i kompanije koje bi željele otkriti svijet Data Science-a.

Prijave su obavezne te svoje mjesto možete obezbijediti putem linka.

Data + Science = Fun



Osim predavanja i prezentacija koje će držati članovi Atlantovog Data Science tima, zainteresovanima će biti omogućeno predstavljanje vlastitih ideja iz oblasti Data Science-a.

Imate ideju, projekat, proizvod ili bilo šta drugo povezano sa Data Science-om, vještačkom inteligencijom ili mašinskim učenjem?
Prijavite se i prezentujte svoj projekat stručnom Atlantbh Data Science timu! Osim što će pažljivo saslušati sve što imate reći, Data Science tim dat će vam svoj feedback, podršku i savjete u kojem smjeru da razvijate svoje ideje.

Ukoliko želite biti dio ovog dijela Data Science Days-a, pošaljite svoju prijavu na talent@atlantbh.com.

Prijava treba sadržavati:
Vaše ime
fakultet/univerzitet (ukoliko ste student)
Naziv projekta
Kratak opis projekta (1-6 rečenica)

“Data Science Days - Bridging Theory and Practice” održat će se 9. juna u Velikom amfiteatru Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu sa početkom u 16h.