10 Godina Postojanja EESTEC LC Sarajevo

10 Godina Postojanja EESTEC LC Sarajevo

Prošli vikend obilježili smo 10 godina postojanja našeg EESTEC lokalnog komiteta u Sarajevu. Tim povodom okupili smo oko 150 trenutnih članova, alumni članova te članova drugih 18 EESTEC lokalnih komiteta u Evropi koji su bili naši gosti na internacionalnom motivacionom vikendu.

U petak, 12. maja, svi smo se družili na svečanoj večanoj večeri u restoranu “Una”, dok je u subotu, 13. maja, upriličena svečana ceremonija u Domu Oružanih snaga Bosne i Hercegovine. Na ceremoniji smo se podsjetili kako je sve počelo, ali i iskoristili priliku da se zahvalimo svima koji su bili podrška našem Udruženju.

Od samog osnivanja EESTEC LC Sarajeva pa sve do danas, Elektrotehnički fakultet u Sarajevu nam je bio velika podrška i oslonac, i zaista smo ponosni na dobre odnose koje njegujemo sa našom matičnom ustanovom.

Osim toga, veliki broj naših ideja i projekata bilo bi nemoguće realizovati da nismo imali potporu naših dugogodišnjih partnera.
Veliko hvala našim godišnjim partnerima, kompanijama Authority Partners, Infobip i Microsoft te kompanijama: AtlantBH, Mistral, ZIRA, Symphony, Rubicon i BH Telecom.
Hvala Vam što ste prepoznali potencijal EESTEC-a i posvećenost studenata, te nam iz godine u godinu ukazujete svoje povjerenje.

Mnogo truda i vremena uloženo je u projekat 10. rođendana koji je obuhvatao ValueUp: Mind Your Own Business konferenciju, Mind Your Own Business internacionalnu radionicu, internacionalni motivacioni vikend te samu proslavu 10. rođendana EESTEC LC Sarajevo. Ogroman tim ljudi radio je na organizaciji svih ovih događaja i želimo se od srca zahvaliti organizacionom timu, svim našim volonterima i sponzorima ovih događaja.

Iza nas je 10 godina aktivnog rada tokom kojih smo rasli, učili ali i griješili, i ponosni smo na uspjeh i kontinuirani napredak našeg Udruženja. EESTEC je obilježio živote generacija studenata, i iskustvo, uspomene i prijateljstva koje su stekli ostaju kao svjedok da sve što radimo zaista vrijedi.

Fotografije sa ovog događaja možete pogledati na oficijelnoj Facebook stranici udruženja.