Budi i ti dio Organizacionog odbora JobFAIR ‘21!

Budi i ti dio Organizacionog odbora JobFAIR ‘21!

EESTEC LC Sarajevo već 13. godinu uspješno relizuje jedan od svojih najvećih projekata, a to je JobFAIR. JobFAIR je sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije. Zahvaljujući upravo ovom Sajmu, mnogi studenti su pronašli praksu ili zaposlenje, te stekli nove vještine potrebe za apliciranje na posao ili vještine u radu. 

Iza svake uspješne edicije stoji vrijedna ekipa članova i članica Organizacionih odbora. U toku pripreme i realizacije stekli su brojna znanja i vještine koje ih sigurno izdvajaju od njihovih vršnjaka i vršnjakinja u budućim angažmanima. 

Jedna od članica prethodnog Organizacionog odbora kaže da je kroz rad u Organizacionom odboru dvanaestog JobFAIR-a naučila mnogo stvari koje su bile područje njene pozicije (koordinatorice tima za odnose s javnošću), ali i druge stvari kao što su video i audio produkcija. JobFAIR '20 je bio pun izazova, morali su se prilagoditi situaciji u državi, ali i u cijelom svijetu. Također ističe da radeći u timu sa drugim ljudima pored profesionalnog odnosa koji su morali imati, stekla je i prijatelje, te kroz rad sa njima smatra da su uradili ogroman posao da održe tradiciju koju su zadale predhodne generacije. Ovogodišnji Glavni organizator Sajma je Seid Korać, dugogodišnji član EESTEC LC Sarajevo, čij je cilj učiniti Sajam najboljim do sada, te svoja znanja i iskustva prenijeti i na druge u radu s njima. Stoga, ako ste predani, odgovorni i želite unaprijediti sebe na ličnom i profesionalnom nivou, iskoristite priliku i budite dio jedne uzbudljive priče. Prijavite se za organizacioni odbor JobFAIR ‘21 i to na neku od sljedećih pozicija:




  • Koordinator/ica tima za ljudske resurse i logistiku

  • Koordinator/ica tima za odnose sa kompanijama

  • Koordinator/ica tima za odnose s javnošću

  • Koordinator/ica tima za informacione tehnologije

  • Koordinator/ica tima za dizajn i publikacije



Svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem forme do 23.05. u 23:59h. 

Detaljni opis zaduženja, kao i više informacija o samim pozicijama možete pronaći u sljedećem dokumentu. Za sva pitanja i nejasnoće možete se obratiti Seidu kao Glavnom organizatoru na mail seid.korac@eestec-sa.ba  ili Upravnom odboru na board@eestec-sa.ba.

Iskoristi svoju šansu!