Soft Skills Academy Sarajevo LITE Winter 2020 uspješno završen!

Soft Skills Academy Sarajevo LITE Winter 2020 uspješno završen!

Nakon uspješno realizirane ljetne edicije, po prvi put ove godine realizirana je i zimska edicija Soft Skills Academy Sarajevo LITE radionice u periodu od 19. do 20. decembra. Radionica je održana u online formatu. Učešće u radionici je uzelo 30 studenata i studentica iz cijele Bosne i Hercegovine. Naše drage trenerice Marijana Udovičić, Andrijana Nedeljković, Milica Stanković, Katarina Ćavar i Mina Milić su učinile da radionice budu zanimljive i interkativne. Participanti i participantkinje su zajedno sa njima radili na svojim vještinama liderstva, timskog rada, te upravljanja vremenom i konfliktima.

U procesu organizacije naše zimske edicije Soft Skills Academy Sarajevo LITE nismo bili sami. Podršku su nam pružili projekat MarketMakers, Fondacija Schüler Helfen Leben i kompanija BH Telecom. Projekat su upotpunili i medijski partneri akta.ba, hoću.ba, STUDOMAT i Mreža za izgradnju mira. 

Zahvaljujemo se svim participantima i participatkinjama na učešću, kao i našem Organizacionom odboru koji je vrijedno radio proteklih mjeseci.

Uskoro nam se bliži još jedna edicija, stoga stay tuned!